Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6544

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасильєв, Вікторuk
dc.contributor.authorЧобіт, Максимuk
dc.contributor.authorПанченко, Юрійuk
dc.contributor.authorКот, Володимирuk
dc.contributor.authorVasylyev, Viktoruk
dc.contributor.authorChobit, Maxymuk
dc.contributor.authorPanchenko, Yuriyuk
dc.contributor.authorKot, Volodymyruk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:45:20Z-
dc.date.available2015-12-21T14:45:20Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationВикористання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейди / Віктор Васильєв, Максим Чобіт, Юрій Панченко, Володимир Кот // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 227. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6544-
dc.format.extent227uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleВикористання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейдиuk
dc.title.alternativeThe using worked sunflower oil for modification of dispersed chalkuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.3uk
dc.subject.udc678.5uk
dc.subject.udc544.7uk
dc.identifier.citationenVasylyev V., Chobit M., Panchenko Y., Kot V. (2015) Vykorystannia vidpratsovanoi soniashnykovoi olii dlia modyfikatsii dyspersnoi kreidy [The using worked sunflower oil for modification of dispersed chalk]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 227 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет «Львівська політехніка», Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.