Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6544
Назва: | Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейди |
Інші назви: | The using worked sunflower oil for modification of dispersed chalk |
Автори: | Васильєв, Віктор Чобіт, Максим Панченко, Юрій Кот, Володимир Vasylyev, Viktor Chobit, Maxym Panchenko, Yuriy Kot, Volodymyr |
Приналежність: | Національний університет «Львівська політехніка», Україна |
Бібліографічний опис: | Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейди / Віктор Васильєв, Максим Чобіт, Юрій Панченко, Володимир Кот // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 227. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Vasylyev V., Chobit M., Panchenko Y., Kot V. (2015) Vykorystannia vidpratsovanoi soniashnykovoi olii dlia modyfikatsii dyspersnoi kreidy [The using worked sunflower oil for modification of dispersed chalk]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 227 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 664.3 678.5 544.7 |
Діапазон сторінок: | 227 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6544 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Vasylyev_V-The_using_worked_sunflower_227.pdf | 148,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Vasylyev_V-The_using_worked_sunflower_227.djvu | 15,49 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Vasylyev_V-The_using_worked_sunflower_227__COVER.png | 504,61 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.