Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6544
Title: | Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейди |
Other Titles: | The using worked sunflower oil for modification of dispersed chalk |
Authors: | Васильєв, Віктор Чобіт, Максим Панченко, Юрій Кот, Володимир Vasylyev, Viktor Chobit, Maxym Panchenko, Yuriy Kot, Volodymyr |
Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка», Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейди / Віктор Васильєв, Максим Чобіт, Юрій Панченко, Володимир Кот // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 227. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Vasylyev V., Chobit M., Panchenko Y., Kot V. (2015) Vykorystannia vidpratsovanoi soniashnykovoi olii dlia modyfikatsii dyspersnoi kreidy [The using worked sunflower oil for modification of dispersed chalk]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 227 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Issue Date: | 8-okt-2015 |
Date of entry: | 21-dec-2015 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 664.3 678.5 544.7 |
Page range: | 227 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6544 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Vasylyev_V-The_using_worked_sunflower_227.pdf | 148,42 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Vasylyev_V-The_using_worked_sunflower_227.djvu | 15,49 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Vasylyev_V-The_using_worked_sunflower_227__COVER.png | 504,61 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!