Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6533
Tittel: | Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценки |
Alternative titler: | Improving the efficiency of the marketing activities of the food industry based on the balanced scorecard and rating |
Authors: | Klimova, Yuliya Moskaleva, Alina Климова, Юлия Москалева, Алина |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Климова Ю. Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценки / Юлия Климова, Алина Москалева // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 209-210. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Klimova Y., Moskaleva A. (2015) Povyshenie effektivnosti marketinhovoi deiatelnosti predpriiatii pishchevoi promyshlennosti na osnove sbalansirovannoi sistemy pokazatelei i reitinhovoi otsenki [Improving the efficiency of the marketing activities of the food industry based on the balanced scorecard and rating]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 209-210 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Utgivelsesdato: | 8-okt-2015 |
Date of entry: | 21-des-2015 |
Forlag: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 339.138 |
Page range: | 209-210 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6533 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Vises i samlingene: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Klimova_Y-Improving_the_efficiency_209-210.pdf | 350,82 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
FSI_2015_Klimova_Y-Improving_the_efficiency_209-210.djvu | 27,35 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
FSI_2015_Klimova_Y-Improving_the_efficiency_209-210__COVER.png | 520,09 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright