Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6533
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Klimova, Yuliya | uk |
dc.contributor.author | Moskaleva, Alina | uk |
dc.contributor.author | Климова, Юлия | uk |
dc.contributor.author | Москалева, Алина | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:44:02Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:44:02Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Климова Ю. Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценки / Юлия Климова, Алина Москалева // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 209-210. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6533 | - |
dc.format.extent | 209-210 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценки | uk |
dc.title.alternative | Improving the efficiency of the marketing activities of the food industry based on the balanced scorecard and rating | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 339.138 | uk |
dc.identifier.citationen | Klimova Y., Moskaleva A. (2015) Povyshenie effektivnosti marketinhovoi deiatelnosti predpriiatii pishchevoi promyshlennosti na osnove sbalansirovannoi sistemy pokazatelei i reitinhovoi otsenki [Improving the efficiency of the marketing activities of the food industry based on the balanced scorecard and rating]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 209-210 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Klimova_Y-Improving_the_efficiency_209-210.pdf | 350,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Klimova_Y-Improving_the_efficiency_209-210.djvu | 27,35 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Klimova_Y-Improving_the_efficiency_209-210__COVER.png | 520,09 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.