Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6532
Назва: | Перспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоїв |
Інші назви: | Prospects foruse food supplement Velcorin® (E 242) in the manufacture of beverages |
Автори: | Подрушняк, А. Є. Голінько, О. М. Деміч, А. А. Євмененко, К. В. Вихор, В. О. Podrushnyak, A. Golynko, O. Demich, A. Yevmenenko, K. Vyhor, V. |
Приналежність: | Державне підприємство «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров‘я України", Україна |
Бібліографічний опис: | Перспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоїв / А. Є. Подрушняк, О. М. Голінько, А. А. Деміч, К. В. Євмененко, В. О. Вихор // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 208. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Podrushnyak A., Golynko O., Demich A., Yevmenenko K., Vyhor V. (2015) Perspektyvy vykorystannia kharchovoi dobavky Velkoryn (E 242) u vyrobnytstvi napoiv [Prospects foruse food supplement Velcorin® (E 242) in the manufacture of beverages]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 208 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 613.3 633.05 663.8 |
Діапазон сторінок: | 208 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6532 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Podrushnyak_A-Prospects_foruse_food_supplement_208.pdf | 149,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Podrushnyak_A-Prospects_foruse_food_supplement_208.djvu | 17,66 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Podrushnyak_A-Prospects_foruse_food_supplement_208__COVER.png | 532,48 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.