Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6532

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПодрушняк, А. Є.uk
dc.contributor.authorГолінько, О. М.uk
dc.contributor.authorДеміч, А. А.uk
dc.contributor.authorЄвмененко, К. В.uk
dc.contributor.authorВихор, В. О.uk
dc.contributor.authorPodrushnyak, A.uk
dc.contributor.authorGolynko, O.uk
dc.contributor.authorDemich, A.uk
dc.contributor.authorYevmenenko, K.uk
dc.contributor.authorVyhor, V.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:43:56Z-
dc.date.available2015-12-21T14:43:56Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationПерспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоїв / А. Є. Подрушняк, О. М. Голінько, А. А. Деміч, К. В. Євмененко, В. О. Вихор // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 208. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6532-
dc.format.extent208uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleПерспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоївuk
dc.title.alternativeProspects foruse food supplement Velcorin® (E 242) in the manufacture of beveragesuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc613.3uk
dc.subject.udc633.05uk
dc.subject.udc663.8uk
dc.identifier.citationenPodrushnyak A., Golynko O., Demich A., Yevmenenko K., Vyhor V. (2015) Perspektyvy vykorystannia kharchovoi dobavky Velkoryn (E 242) u vyrobnytstvi napoiv [Prospects foruse food supplement Velcorin® (E 242) in the manufacture of beverages]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 208 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationДержавне підприємство «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров‘я України", Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.