Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6518
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Добровольська, Олена | uk |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга | uk |
dc.contributor.author | Dobrovolska, Olena | uk |
dc.contributor.author | Samohvalova, Olga | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:42:19Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:42:19Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Добровольська О. Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного / Олена Добровольська, Ольга Самохвалова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 183-184. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6518 | - |
dc.format.extent | 183-184 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного | uk |
dc.title.alternative | Modern situationand the tendencies of forming the assortmentof jellymarmalade | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.858 | uk |
dc.identifier.citationen | Dobrovolska O., Samohvalova O. (2015) Suchasnyi stan i tendentsii formuvannia asortymentu marmeladu zheleinoho [Modern situationand the tendencies of forming the assortmentof jellymarmalade]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 183-184 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Dobrovolska_O-Modern_situationand_183-184.pdf | 349,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Dobrovolska_O-Modern_situationand_183-184.djvu | 30,17 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Dobrovolska_O-Modern_situationand_183-184__COVER.png | 508,6 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.