Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6518

Заглавие: Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного
Други Заглавия: Modern situationand the tendencies of forming the assortmentof jellymarmalade
Автори: Добровольська, Олена
Самохвалова, Ольга
Dobrovolska, Olena
Samohvalova, Olga
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Добровольська О. Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного / Олена Добровольська, Ольга Самохвалова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 183-184. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Dobrovolska O., Samohvalova O. (2015) Suchasnyi stan i tendentsii formuvannia asortymentu marmeladu zheleinoho [Modern situationand the tendencies of forming the assortmentof jellymarmalade]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 183-184 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата на Публикуване: 8-Окт-2015
Date of entry: 21-Дек-2015
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.858
Page range: 183-184
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6518
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.