Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6514
Tytuł: | Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products |
Authors: | Starodub, Nickolaj F. Ruban, Julia Taran, Marina V. Shpyrka, N. Witer, R. |
Akcesoria: | National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, 15, Geroyiv Oborony, Kyiv 03041, Ukraine Institut of Atomic Physics and Spectroscopy, University of Latvia, Rainis Blvd., LV-1586, Riga, Latvia |
Cytat: | Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products / Nickolaj F. Starodub, Julia Ruban, Marina V. Taran, N. Shpyrka, R. Witer // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 176-177. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Starodub N. F., Ruban J., Taran M. V., Shpyrka N., Witer R. (2015) Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 176-177 [in English]. |
Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data wydania: | 8-paź-2015 |
Date of entry: | 21-gru-2015 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
Zakres stron: | 176-177 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6514 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Starodub_N_F-Development_of_instrumental_176-177.pdf | 138,57 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Starodub_N_F-Development_of_instrumental_176-177.djvu | 26,06 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Starodub_N_F-Development_of_instrumental_176-177__COVER.png | 537,59 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi