Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6514

Tittel: Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products
Authors: Starodub, Nickolaj F.
Ruban, Julia
Taran, Marina V.
Shpyrka, N.
Witer, R.
Affiliation: National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, 15, Geroyiv Oborony, Kyiv 03041, Ukraine
Institut of Atomic Physics and Spectroscopy, University of Latvia, Rainis Blvd., LV-1586, Riga, Latvia
Bibliographic description (Ukraine): Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products / Nickolaj F. Starodub, Julia Ruban, Marina V. Taran, N. Shpyrka, R. Witer // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 176-177. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Starodub N. F., Ruban J., Taran M. V., Shpyrka N., Witer R. (2015) Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 176-177 [in English].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Utgivelsesdato: 8-okt-2015
Date of entry: 21-des-2015
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Page range: 176-177
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6514
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Vises i samlingene:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright