Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6501

Заглавие: Особливості харчування людей похилого віку
Други Заглавия: Particuliari ties of old-age people nutrition
Автори: Сельський, В.
Мельнічук, О.
Бейко, Л.
Selskyi, V.
Melnychuk, O.
Beyko, L.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сельський В. Особливості харчування людей похилого віку / В. Сельський, О. Мельнічук, Л. Бейко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 159. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Selskyi V., Melnychuk O., Beyko L. (2015) Osoblyvosti kharchuvannia liudei pokhyloho viku [Particuliari ties of old-age people nutrition]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 159 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата на Публикуване: 8-Окт-2015
Date of entry: 21-Дек-2015
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 636.02
Page range: 159
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6501
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.