このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6501

タイトル: Особливості харчування людей похилого віку
その他のタイトル: Particuliari ties of old-age people nutrition
著者: Сельський, В.
Мельнічук, О.
Бейко, Л.
Selskyi, V.
Melnychuk, O.
Beyko, L.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сельський В. Особливості харчування людей похилого віку / В. Сельський, О. Мельнічук, Л. Бейко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 159. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Selskyi V., Melnychuk O., Beyko L. (2015) Osoblyvosti kharchuvannia liudei pokhyloho viku [Particuliari ties of old-age people nutrition]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 159 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
発行日: 8-10月-2015
Date of entry: 21-12月-2015
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 636.02
Page range: 159
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6501
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。