Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6500

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельнічук, О.uk
dc.contributor.authorСельський, В.uk
dc.contributor.authorMelnychuk, O.uk
dc.contributor.authorSelskyi, V.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:40:08Z-
dc.date.available2015-12-21T14:40:08Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationМельнічук О. Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки / О. Мельнічук, В. Сельський // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 157-158. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6500-
dc.format.extent157-158uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleМікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпекиuk
dc.title.alternativeMicrobiological researches on spicy sauces with chili peppers and their compliance with safety requirementsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.85.55uk
dc.identifier.citationenMelnychuk O., Selskyi V. (2015) Mikrobiolohichni doslidzhennia hostrykh sousiv z pertsiu chili ta vidpovidnist yikh vymoham bezpeky [Microbiological researches on spicy sauces with chili peppers and their compliance with safety requirements]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 157-158 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.