Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6500

Title: Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки
Other Titles: Microbiological researches on spicy sauces with chili peppers and their compliance with safety requirements
Authors: Мельнічук, О.
Сельський, В.
Melnychuk, O.
Selskyi, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки / О. Мельнічук, В. Сельський // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 157-158. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Melnychuk O., Selskyi V. (2015) Mikrobiolohichni doslidzhennia hostrykh sousiv z pertsiu chili ta vidpovidnist yikh vymoham bezpeky [Microbiological researches on spicy sauces with chili peppers and their compliance with safety requirements]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 157-158 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Issue Date: 8-Οκτ-2015
Date of entry: 21-Δεκ-2015
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.85.55
Page range: 157-158
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6500
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Εμφανίζεται στις συλλογές:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα