Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6486
Titre: | Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах |
Autre(s) titre(s): | As tothe possibility of expandingthe scope of sorbate and benzoate cannedmushrooms |
Auteur(s): | Голінько, О. М. Деміч, А. А. Євмененко, К. В. Вихор, В. О. Golynko, O. Demich, A. Yevmenenko, K. Vyhor, V. |
Affiliation: | Державне підприємство "Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя Міністерства охорони здоров‘я України", Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах / О. М. Голінько, А. А. Деміч, К. В. Євмененко, В. О. Вихор // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 132-133. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Golynko O., Demich A., Yevmenenko K., Vyhor V. (2015) Shchodo mozhlyvosti rozshyrennia sfery zastosuvannia sorbativ ta benzoativ u konservovanykh hrybakh [As tothe possibility of expandingthe scope of sorbate and benzoate cannedmushrooms]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 132-133 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Date de publication: | 8-oct-2015 |
Date of entry: | 21-déc-2015 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 613.3 633.05 663.8 |
Page range: | 132-133 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6486 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Golynko_O-As_tothe_possibility_of_132-133.pdf | 298,06 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
FSI_2015_Golynko_O-As_tothe_possibility_of_132-133.djvu | 31,38 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
FSI_2015_Golynko_O-As_tothe_possibility_of_132-133__COVER.png | 529,34 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.