Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6486

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГолінько, О. М.uk
dc.contributor.authorДеміч, А. А.uk
dc.contributor.authorЄвмененко, К. В.uk
dc.contributor.authorВихор, В. О.uk
dc.contributor.authorGolynko, O.uk
dc.contributor.authorDemich, A.uk
dc.contributor.authorYevmenenko, K.uk
dc.contributor.authorVyhor, V.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:38:27Z-
dc.date.available2015-12-21T14:38:27Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationЩодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах / О. М. Голінько, А. А. Деміч, К. В. Євмененко, В. О. Вихор // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 132-133. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6486-
dc.format.extent132-133uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleЩодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибахuk
dc.title.alternativeAs tothe possibility of expandingthe scope of sorbate and benzoate cannedmushroomsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc613.3uk
dc.subject.udc633.05uk
dc.subject.udc663.8uk
dc.identifier.citationenGolynko O., Demich A., Yevmenenko K., Vyhor V. (2015) Shchodo mozhlyvosti rozshyrennia sfery zastosuvannia sorbativ ta benzoativ u konservovanykh hrybakh [As tothe possibility of expandingthe scope of sorbate and benzoate cannedmushrooms]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 132-133 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationДержавне підприємство "Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя Міністерства охорони здоров‘я України", Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.