Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6479
Назва: | Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива |
Інші назви: | The influence of alga of chlorella on the change of the amino acid composition of beer |
Автори: | Morgunova, E. M. Nazarova, J. S. Моргунова, Е. М. Назарова, Ю. С. |
Приналежність: | РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси попродовольствию», г. Минск, Республика Беларусь Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Республика Беларусь |
Бібліографічний опис: | Моргунова Е. М. Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива / Е. М. Моргунова, Ю. С. Назарова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 120-121. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Morgunova E. M., Nazarova J. S. (2015) Vliianie vodorosli khlorelly na izmenenie aminokislotnoho sostava piva [The influence of alga of chlorella on the change of the amino acid composition of beer]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 120-121 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 663.44 |
Діапазон сторінок: | 120-121 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6479 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Morgunova_E_M-The_influence_of_alga_120-121.pdf | 295,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Morgunova_E_M-The_influence_of_alga_120-121.djvu | 21,66 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Morgunova_E_M-The_influence_of_alga_120-121__COVER.png | 513,33 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.