Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6479
Títol: | Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива |
Altres títols: | The influence of alga of chlorella on the change of the amino acid composition of beer |
Autor: | Morgunova, E. M. Nazarova, J. S. Моргунова, Е. М. Назарова, Ю. С. |
Affiliation: | РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси попродовольствию», г. Минск, Республика Беларусь Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Моргунова Е. М. Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива / Е. М. Моргунова, Ю. С. Назарова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 120-121. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Morgunova E. M., Nazarova J. S. (2015) Vliianie vodorosli khlorelly na izmenenie aminokislotnoho sostava piva [The influence of alga of chlorella on the change of the amino acid composition of beer]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 120-121 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data de publicació: | 8-d’o-2015 |
Date of entry: | 21-de -2015 |
Editorial: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 663.44 |
Page range: | 120-121 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6479 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Apareix a les col·leccions: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Morgunova_E_M-The_influence_of_alga_120-121.pdf | 295,01 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
FSI_2015_Morgunova_E_M-The_influence_of_alga_120-121.djvu | 21,66 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
FSI_2015_Morgunova_E_M-The_influence_of_alga_120-121__COVER.png | 513,33 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.