Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6479

Title: Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива
Other Titles: The influence of alga of chlorella on the change of the amino acid composition of beer
Authors: Morgunova, E. M.
Nazarova, J. S.
Моргунова, Е. М.
Назарова, Ю. С.
Affiliation: РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси попродовольствию», г. Минск, Республика Беларусь
Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Моргунова Е. М. Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива / Е. М. Моргунова, Ю. С. Назарова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 120-121. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Morgunova E. M., Nazarova J. S. (2015) Vliianie vodorosli khlorelly na izmenenie aminokislotnoho sostava piva [The influence of alga of chlorella on the change of the amino acid composition of beer]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 120-121 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Issue Date: 8-Οκτ-2015
Date of entry: 21-Δεκ-2015
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 663.44
Page range: 120-121
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6479
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Εμφανίζεται στις συλλογές:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα