Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6467
Title: | Консервування дикорослої сировини |
Other Titles: | Preserving wild resources |
Authors: | Бейко, Людмила Beyko, l. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Бейко Л. Консервування дикорослої сировини / Людмила Бейко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 99-100. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Beyko l. (2015) Konservuvannia dykorosloi syrovyny [Preserving wild resources]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 99-100 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Issue Date: | 8-Οκτ-2015 |
Date of entry: | 21-Δεκ-2015 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 664. 8. 022.2 |
Page range: | 99-100 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6467 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
References (Ukraine): | 1. Басюркіна Н.Й. Стратегія економічного розвитку галузей харчової промисловості (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості України): автореф. дис. на здобуття наук. ступеня док. канд. наук: спец. 08.07.01 «економіка промисловості» / Н.Й. Басюркіна. – Одеса, 2006. – 24 с. 2. Губанов, О.О. Тугунова. – М.: АНС, 2003. – 392 с10. Дібрівська Н. В.(Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі :Дис... канд. Наук: 05.18.16-2009); 3. Дібрівська, Т.В. Крячко // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія: матеріали IV Міжнар. наук.-конф., 2006р., 24-25 травня.- Ч.1 -Х.:ХДУХТ, 2006.- С.327-329. 4. Карпенко П.О. Проблемы питания и здоровья. Биологически активные добавки и биопродукты.- К.:Нора-принт, 2000.-С.3-8. |
References (International): | 1. Basiurkina N.Y. Stratehiia ekonomichnoho rozvytku haluzei kharchovoi promyslovosti (na prykladi plodoovochevoi konservnoi promyslovosti Ukrainy): avtoref. dys. na zdobuttia nauk. stupenia dok. kand. nauk: spets. 08.07.01 "ekonomika promyslovosti", N.Y. Basiurkina. – Odesa, 2006. – 24 p. 2. Hubanov, O.O. Tuhunova. – M.: ANS, 2003. – 392 P.10. Dibrivska N. V.(Tekhnolohiia funktsionalnykh napivfabrykativ dobavok iz dykoroslykh yahid z vykorystanniam obrobky v zminnomu elektromahnitnomu poli :Dys... kand. Nauk: 05.18.16-2009); 3. Dibrivska, T.V. Kriachko, Nauka i sotsialni problemy suspilstva: kharchuvannia, ekolohiia, demohrafiia: materialy IV Mizhnar. nauk.-konf., 2006y., 24-25 travnia.- Ch.1 -Kh.:KhDUKhT, 2006.- P.327-329. 4. Karpenko P.O. Problemy pitaniia i zdorovia. Biolohicheski aktivnye dobavki i bioprodukty.- K.:Nora-print, 2000.-P.3-8. |
Content type: | Article |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Beyko_l-Preserving_wild_resources_99-100.pdf | 317,81 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
FSI_2015_Beyko_l-Preserving_wild_resources_99-100.djvu | 26,13 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
FSI_2015_Beyko_l-Preserving_wild_resources_99-100__COVER.png | 534,22 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα