Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6450
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій | uk |
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро | uk |
dc.contributor.author | Мазняк, Захар | uk |
dc.contributor.author | Deinychenko, Grigorii | uk |
dc.contributor.author | Kramarenko, Dmytro | uk |
dc.contributor.author | Maznyak, Zahar | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:34:02Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:34:02Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран / Григорій Дейниченко, Дмитро Крамаренко, Захар Мазняк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 67-68. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6450 | - |
dc.format.extent | 67-68 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран | uk |
dc.title.alternative | Study the effect of ph of the filtered medium on the performance of ultrafiltration membranes. | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 66.067.38.002.73 | uk |
dc.subject.udc | 664-404 | uk |
dc.identifier.citationen | Deinychenko G., Kramarenko D., Maznyak Z. (2015) Vyvchennia vplyvu kyslotnosti robochoho seredovyshcha na produktyvnist ultrafiltratsiinykh membran [Study the effect of ph of the filtered medium on the performance of ultrafiltration membranes.]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 67-68 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Deinychenko_G-Study_the_effect_of_ph_67-68.pdf | 326,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Deinychenko_G-Study_the_effect_of_ph_67-68.djvu | 127,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Deinychenko_G-Study_the_effect_of_ph_67-68__COVER.png | 522,22 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.