Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6450

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДейниченко, Григорійuk
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитроuk
dc.contributor.authorМазняк, Захарuk
dc.contributor.authorDeinychenko, Grigoriiuk
dc.contributor.authorKramarenko, Dmytrouk
dc.contributor.authorMaznyak, Zaharuk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:34:02Z-
dc.date.available2015-12-21T14:34:02Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationДейниченко Г. Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран / Григорій Дейниченко, Дмитро Крамаренко, Захар Мазняк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 67-68. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6450-
dc.format.extent67-68uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleВивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембранuk
dc.title.alternativeStudy the effect of ph of the filtered medium on the performance of ultrafiltration membranes.uk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc66.067.38.002.73uk
dc.subject.udc664-404uk
dc.identifier.citationenDeinychenko G., Kramarenko D., Maznyak Z. (2015) Vyvchennia vplyvu kyslotnosti robochoho seredovyshcha na produktyvnist ultrafiltratsiinykh membran [Study the effect of ph of the filtered medium on the performance of ultrafiltration membranes.]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 67-68 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.