Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6450
Titolo: | Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран |
Titoli alternativi: | Study the effect of ph of the filtered medium on the performance of ultrafiltration membranes. |
Autori: | Дейниченко, Григорій Крамаренко, Дмитро Мазняк, Захар Deinychenko, Grigorii Kramarenko, Dmytro Maznyak, Zahar |
Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дейниченко Г. Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран / Григорій Дейниченко, Дмитро Крамаренко, Захар Мазняк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 67-68. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Deinychenko G., Kramarenko D., Maznyak Z. (2015) Vyvchennia vplyvu kyslotnosti robochoho seredovyshcha na produktyvnist ultrafiltratsiinykh membran [Study the effect of ph of the filtered medium on the performance of ultrafiltration membranes.]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 67-68 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data: | 8-ott-2015 |
Date of entry: | 21-dic-2015 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 66.067.38.002.73 664-404 |
Page range: | 67-68 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6450 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Deinychenko_G-Study_the_effect_of_ph_67-68.pdf | 326,63 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
FSI_2015_Deinychenko_G-Study_the_effect_of_ph_67-68.djvu | 127,12 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
FSI_2015_Deinychenko_G-Study_the_effect_of_ph_67-68__COVER.png | 522,22 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.