Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6450

Pealkiri: Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран
Teised pealkirjad: Study the effect of ph of the filtered medium on the performance of ultrafiltration membranes.
Autor: Дейниченко, Григорій
Крамаренко, Дмитро
Мазняк, Захар
Deinychenko, Grigorii
Kramarenko, Dmytro
Maznyak, Zahar
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Дейниченко Г. Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран / Григорій Дейниченко, Дмитро Крамаренко, Захар Мазняк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 67-68. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Deinychenko G., Kramarenko D., Maznyak Z. (2015) Vyvchennia vplyvu kyslotnosti robochoho seredovyshcha na produktyvnist ultrafiltratsiinykh membran [Study the effect of ph of the filtered medium on the performance of ultrafiltration membranes.]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 67-68 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Ilmumisaasta: 8-okt-2015
Date of entry: 21-det-2015
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 66.067.38.002.73
664-404
Page range: 67-68
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6450
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.