Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6445

Tittel: Дослідження процесу заморожування м’якого морозива
Alternative titler: Studies freezing soft ice-cream
Authors: Золотухіна, Інна
Zolotukhina, Inna
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Золотухіна І. Дослідження процесу заморожування м’якого морозива / Інна Золотухіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 58-59. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Zolotukhina I. (2015) Doslidzhennia protsesu zamorozhuvannia miakoho morozyva [Studies freezing soft ice-cream]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 58-59 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Utgivelsesdato: 8-okt-2015
Date of entry: 21-des-2015
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 663.674
663.911.3
Page range: 58-59
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6445
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Vises i samlingene:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright