Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6444

Titulua: Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи
Beste titulu batzuk: Study yield value of meat and vegetables disperse system
Egilea: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Kramarenko, Dmytro
Hirenko, Nataliia
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Державний заклад «Луганський національний університет імені Т.Шевченка» (м. Старобільськ), Україна
Bibliographic description (Ukraine): Крамаренко Д. П. Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи / Дмитро Павлович Крамаренко, Наталія Ігорівна Гіренко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 56-57. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Kramarenko D., Hirenko N. (2015) Doslidzhennia hranychnoi napruhy zsuvu miaso-roslynnoi dyspersnoi systemy [Study yield value of meat and vegetables disperse system]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 56-57 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Gordailuaren-data: 8-Oct-2015
Date of entry: 21-Dec-2015
Argitalpen: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.1
66.022.39
Page range: 56-57
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6444
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
References (Ukraine): 1.Дейниченко Г.В. Научное обоснование и разработка технологий продуктов питания повышенной пищевой ценности на основе нежирного молочного сырья: Дис…д-ра. техн. Наук: 051816. – Харьков, 1997. -327с
2.Косой В. Д. Совершенствование процесса производства вареных колбас.— М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1983.— 272 с.
3.Математическая теория планирования эксперимента./Под редакцией С.М.Ермакова. – М.:Наука. Главная редакция физико-математической литературы, 1983. -392с.
References (International): 1.Deinichenko H.V. Nauchnoe obosnovanie i razrabotka tekhnolohii produktov pitaniia povyshennoi pishchevoi tsennosti na osnove nezhirnoho molochnoho syria: Dis…d-ra. tekhn. Nauk: 051816. – Kharkov, 1997. -327s
2.Kosoi V. D. Sovershenstvovanie protsessa proizvodstva varenykh kolbas.- M.: Lehkaia i pishchevaia prom-st, 1983.- 272 p.
3.Matematicheskaia teoriia planirovaniia eksperimenta./Pod redaktsiei S.M.Ermakova. – M.:Nauka. Hlavnaia redaktsiia fiziko-matematicheskoi literatury, 1983. -392p.
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.