Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6444
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | uk |
dc.contributor.author | Гіренко, Наталія Ігорівна | uk |
dc.contributor.author | Kramarenko, Dmytro | uk |
dc.contributor.author | Hirenko, Nataliia | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:33:20Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:33:20Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Крамаренко Д. П. Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи / Дмитро Павлович Крамаренко, Наталія Ігорівна Гіренко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 56-57. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6444 | - |
dc.format.extent | 56-57 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи | uk |
dc.title.alternative | Study yield value of meat and vegetables disperse system | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.1 | uk |
dc.subject.udc | 66.022.39 | uk |
dc.relation.references | 1.Дейниченко Г.В. Научное обоснование и разработка технологий продуктов питания повышенной пищевой ценности на основе нежирного молочного сырья: Дис…д-ра. техн. Наук: 051816. – Харьков, 1997. -327с | uk |
dc.relation.references | 2.Косой В. Д. Совершенствование процесса производства вареных колбас.— М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1983.— 272 с. | uk |
dc.relation.references | 3.Математическая теория планирования эксперимента./Под редакцией С.М.Ермакова. – М.:Наука. Главная редакция физико-математической литературы, 1983. -392с. | uk |
dc.relation.referencesen | 1.Deinichenko H.V. Nauchnoe obosnovanie i razrabotka tekhnolohii produktov pitaniia povyshennoi pishchevoi tsennosti na osnove nezhirnoho molochnoho syria: Dis…d-ra. tekhn. Nauk: 051816. – Kharkov, 1997. -327s | uk |
dc.relation.referencesen | 2.Kosoi V. D. Sovershenstvovanie protsessa proizvodstva varenykh kolbas.- M.: Lehkaia i pishchevaia prom-st, 1983.- 272 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 3.Matematicheskaia teoriia planirovaniia eksperimenta./Pod redaktsiei S.M.Ermakova. – M.:Nauka. Hlavnaia redaktsiia fiziko-matematicheskoi literatury, 1983. -392p. | uk |
dc.identifier.citationen | Kramarenko D., Hirenko N. (2015) Doslidzhennia hranychnoi napruhy zsuvu miaso-roslynnoi dyspersnoi systemy [Study yield value of meat and vegetables disperse system]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 56-57 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Державний заклад «Луганський національний університет імені Т.Шевченка» (м. Старобільськ), Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Kramarenko_D-Study_yield_value_of_meat_56-57.pdf | 363,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Kramarenko_D-Study_yield_value_of_meat_56-57.djvu | 100,73 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Kramarenko_D-Study_yield_value_of_meat_56-57__COVER.png | 529,52 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.