Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6444

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро Павловичuk
dc.contributor.authorГіренко, Наталія Ігорівнаuk
dc.contributor.authorKramarenko, Dmytrouk
dc.contributor.authorHirenko, Nataliiauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:33:20Z-
dc.date.available2015-12-21T14:33:20Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationКрамаренко Д. П. Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи / Дмитро Павлович Крамаренко, Наталія Ігорівна Гіренко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 56-57. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6444-
dc.format.extent56-57uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleДослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системиuk
dc.title.alternativeStudy yield value of meat and vegetables disperse systemuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.1uk
dc.subject.udc66.022.39uk
dc.relation.references1.Дейниченко Г.В. Научное обоснование и разработка технологий продуктов питания повышенной пищевой ценности на основе нежирного молочного сырья: Дис…д-ра. техн. Наук: 051816. – Харьков, 1997. -327сuk
dc.relation.references2.Косой В. Д. Совершенствование процесса производства вареных колбас.— М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1983.— 272 с.uk
dc.relation.references3.Математическая теория планирования эксперимента./Под редакцией С.М.Ермакова. – М.:Наука. Главная редакция физико-математической литературы, 1983. -392с.uk
dc.relation.referencesen1.Deinichenko H.V. Nauchnoe obosnovanie i razrabotka tekhnolohii produktov pitaniia povyshennoi pishchevoi tsennosti na osnove nezhirnoho molochnoho syria: Dis…d-ra. tekhn. Nauk: 051816. – Kharkov, 1997. -327suk
dc.relation.referencesen2.Kosoi V. D. Sovershenstvovanie protsessa proizvodstva varenykh kolbas.- M.: Lehkaia i pishchevaia prom-st, 1983.- 272 p.uk
dc.relation.referencesen3.Matematicheskaia teoriia planirovaniia eksperimenta./Pod redaktsiei S.M.Ermakova. – M.:Nauka. Hlavnaia redaktsiia fiziko-matematicheskoi literatury, 1983. -392p.uk
dc.identifier.citationenKramarenko D., Hirenko N. (2015) Doslidzhennia hranychnoi napruhy zsuvu miaso-roslynnoi dyspersnoi systemy [Study yield value of meat and vegetables disperse system]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 56-57 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Державний заклад «Луганський національний університет імені Т.Шевченка» (м. Старобільськ), Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.