Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4399

Заглавие: Спосіб двофазного дискретного приготування пшеничного тіста
Други Заглавия: Method for double-stage discrete making of wheat dough
Способ двухфазного дискретного приготовления пшеничного теста
Автори: Коневич, Марія Романівна
Стадник, Ігор Ярославович
Стадник, Роксолана Ігорівна
Konevych, Maria Romanivna
Stadnyk, Ihor Yaroslavovych
Stadnyk, Roksolana Ihorivna
Коневич, Мария Романовна
Стадник, Игорь Ярославович
Стадник, Роксолана Игоревна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 77833 UA, МПК A21C 1/00. Спосіб двофазного дискретного приготування пшеничного тіста [Текст] / Коневич Марія Романівна, Стадник Ігор Ярославович, Стадник Роксолана Ігорівна (Україна) - опубл. 25.02.2013.
Patent 77833 UA, MPK A21C 1/00. Method for double-stage discrete making of wheat dough [Text] / Stadnyk Ihor Yaroslavovych, Konevych Maria Romanivna, Stadnyk Roksolana Ihorivna (Ukraine) - publ. 25.02.2013.
Патент 77833 UA, МПК A21C 1/00. Способ двухфазного дискретного приготовления пшеничного теста [Текст] / Стадник Игорь Ярославович, Коневич Мария Романовна, Стадник Роксолана Игоревна (Украина) - опубл. 25.02.2013.
Дата на Публикуване: 25-Фев-2013
Date of entry: 24-Сеп-2014
Ключови Думи: A21C 1/00
змішувальні або тістомісильні машини
Резюме: Спосіб двофазного дискретного приготування пшеничного тіста, при якому дозуючою технікою борошно і рідкі компоненти дозують, замішують опару, зброджують опару, замішують тісто з дозуванням борошна і рідких компонентів згідно з рецептурою, замішане тісто зброджують протягом 60 хвилин в кориті і формують, який відрізняється тим, що замішане тісто зброджують протягом 30 хвилин, замішаним в дискретній безлопатевій тістомісильній машині.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4399
Други Идентификатори: 77833
Copyright owner: ® Коневич Марія Романівна, Стадник Ігор Ярославович, Стадник Роксолана Ігорівна
Content type: Other
Показва се в Колекции:2013



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.