Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4399

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоневич, Марія Романівнаuk
dc.contributor.authorСтадник, Ігор Ярославовичuk
dc.contributor.authorСтадник, Роксолана Ігорівнаuk
dc.contributor.authorKonevych, Maria Romanivnauk
dc.contributor.authorStadnyk, Ihor Yaroslavovychuk
dc.contributor.authorStadnyk, Roksolana Ihorivnauk
dc.contributor.authorКоневич, Мария Романовнаuk
dc.contributor.authorСтадник, Игорь Ярославовичuk
dc.contributor.authorСтадник, Роксолана Игоревнаuk
dc.date.accessioned2014-09-24T20:45:05Z-
dc.date.available2014-09-24T20:45:05Z-
dc.date.created2013-02-25uk
dc.date.issued2013-02-25uk
dc.identifier77833uk
dc.identifier.citationПатент 77833 UA, МПК A21C 1/00. Спосіб двофазного дискретного приготування пшеничного тіста [Текст] / Коневич Марія Романівна, Стадник Ігор Ярославович, Стадник Роксолана Ігорівна (Україна) - опубл. 25.02.2013.uk
dc.identifier.citationPatent 77833 UA, MPK A21C 1/00. Method for double-stage discrete making of wheat dough [Text] / Stadnyk Ihor Yaroslavovych, Konevych Maria Romanivna, Stadnyk Roksolana Ihorivna (Ukraine) - publ. 25.02.2013.uk
dc.identifier.citationПатент 77833 UA, МПК A21C 1/00. Способ двухфазного дискретного приготовления пшеничного теста [Текст] / Стадник Игорь Ярославович, Коневич Мария Романовна, Стадник Роксолана Игоревна (Украина) - опубл. 25.02.2013.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4399-
dc.description.abstractСпосіб двофазного дискретного приготування пшеничного тіста, при якому дозуючою технікою борошно і рідкі компоненти дозують, замішують опару, зброджують опару, замішують тісто з дозуванням борошна і рідких компонентів згідно з рецептурою, замішане тісто зброджують протягом 60 хвилин в кориті і формують, який відрізняється тим, що замішане тісто зброджують протягом 30 хвилин, замішаним в дискретній безлопатевій тістомісильній машині.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA21C 1/00uk
dc.subjectзмішувальні або тістомісильні машиниuk
dc.titleСпосіб двофазного дискретного приготування пшеничного тістаuk
dc.title.alternativeMethod for double-stage discrete making of wheat doughuk
dc.title.alternativeСпособ двухфазного дискретного приготовления пшеничного тестаuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Коневич Марія Романівна, Стадник Ігор Ярославович, Стадник Роксолана Ігорівнаuk
Розташовується у зібраннях:2013



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.