Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20516
Tytuł: Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекцій
Authors: Рибак, Ольга Миколаївна
Rybak, Olga
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Рибак О.М. Загальні харчові технології, розділ "Технології молока і молочних продуктів" : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701. «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання / О.М. Рибак. Тернопіль, в-во ТНТУ, 2014. - 98 с.
Data wydania: maj-2014
Date of entry: 26-kwi-2017
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ ім. І. Пулюя
Słowa kluczowe: технології молока
кисломолочні напої
сир кисломолочний
морозиво
масло
молочні консерви
Abstract: Конспект лекцій для студентів спеціальності 181. «Харчові технології» денної і заочної форм навчання
Opis: Конспект лекцій розглянутий й затверджений на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від 27 серпня 2013 року. Схвалено й рекомендовано до друку на засіданні методичної ради факультету машинобудування та харчових технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від 5 вересня 2013 року.
Content: Тема 1. Стан молочної промисловості. Загальні технологічні операції при виробництві молочних продуктів Тема 2. Технології виробництва питних видів молока Тема 3. Технології виробництва кисломолочних напоїв Тема 4. Технології виробництва сиру кисломолочного Тема 5. Технології виробництва морозива Тема 6. Технології виробництва масла Тема 7. Технології виробництва сирів сичужних Тема 8. Технології молочних консервів Тема 9. Технології дитячих молочних продуктів Список рекомендованої літератури
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20516
Właściciel praw autorskich: Рибак О.М., Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2014
Wykaz piśmiennictwa: 1. Скорченко Т. А. Технологія незбираномолочних продуктів: Навчал. посіб. / Т.А.Скорченко, Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, О.В.Кочубей. – Вінниця: Нова книга, 2005. – 264с. 2. Скорченко Т.А. Технологія молочних консервів / Т. А. Скорченко. – К: НУХТ, 2007 – 232 с. 3. Грек О. В. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб. / О.В. Грек, Г.Є.Поліщук, О.О.Онопрійчук. – К.: НУХТ, 2010. – 258 с. 4. Тихомирова Н.А. Технология и организация производства молока и молочних продуктов / Н. А. Тихомирова. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 560 с. 5. Поліщук Г.Є. Технологія морозива / Г.Є. Поліщук, І. С. Ґудзь. – К.: Фірма«ІНКОС», 2008. – 220 с. 6. Грек О.В. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч.посібн. / О.В.Грек, Т.А. Скорченко. – К.: НУХТ, 2009. – 235 с. 7. Поліщук Г.Є. Технологія сиру: Навч.посібник./ Г.Є. Поліщук, А.О. Бовкун, С.С. Колесникова– К.: НУХТ, 2009. – 151 с. 8. Скорченко Т. А. Технологія дитячих молочних: Навчал. посіб. / Т.А.Скорченко, О.В. Грек.– К: НУХТ, 2012. – 330с. 9. Татим А. Й. Йогурти и другые кисломолочные продукты. / А. Й.Татим, Р.К.Робинсон. – СПб.: ГИОРД, 2003. – 664 с.
Typ zawartości: Learning Object
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
конспект молоко ЗТХП.pdfКонспект лекцій950,71 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora