Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20516
Titolo: Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекцій
Autori: Рибак, Ольга Миколаївна
Rybak, Olga
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Рибак О.М. Загальні харчові технології, розділ "Технології молока і молочних продуктів" : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701. «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання / О.М. Рибак. Тернопіль, в-во ТНТУ, 2014. - 98 с.
Data: mag-2014
Date of entry: 26-apr-2017
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ ім. І. Пулюя
Parole chiave: технології молока
кисломолочні напої
сир кисломолочний
морозиво
масло
молочні консерви
Abstract: Конспект лекцій для студентів спеціальності 181. «Харчові технології» денної і заочної форм навчання
Descrizione: Конспект лекцій розглянутий й затверджений на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від 27 серпня 2013 року. Схвалено й рекомендовано до друку на засіданні методичної ради факультету машинобудування та харчових технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від 5 вересня 2013 року.
Content: Тема 1. Стан молочної промисловості. Загальні технологічні операції при виробництві молочних продуктів Тема 2. Технології виробництва питних видів молока Тема 3. Технології виробництва кисломолочних напоїв Тема 4. Технології виробництва сиру кисломолочного Тема 5. Технології виробництва морозива Тема 6. Технології виробництва масла Тема 7. Технології виробництва сирів сичужних Тема 8. Технології молочних консервів Тема 9. Технології дитячих молочних продуктів Список рекомендованої літератури
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20516
Copyright owner: Рибак О.М., Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2014
References (Ukraine): 1. Скорченко Т. А. Технологія незбираномолочних продуктів: Навчал. посіб. / Т.А.Скорченко, Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, О.В.Кочубей. – Вінниця: Нова книга, 2005. – 264с. 2. Скорченко Т.А. Технологія молочних консервів / Т. А. Скорченко. – К: НУХТ, 2007 – 232 с. 3. Грек О. В. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб. / О.В. Грек, Г.Є.Поліщук, О.О.Онопрійчук. – К.: НУХТ, 2010. – 258 с. 4. Тихомирова Н.А. Технология и организация производства молока и молочних продуктов / Н. А. Тихомирова. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 560 с. 5. Поліщук Г.Є. Технологія морозива / Г.Є. Поліщук, І. С. Ґудзь. – К.: Фірма«ІНКОС», 2008. – 220 с. 6. Грек О.В. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч.посібн. / О.В.Грек, Т.А. Скорченко. – К.: НУХТ, 2009. – 235 с. 7. Поліщук Г.Є. Технологія сиру: Навч.посібник./ Г.Є. Поліщук, А.О. Бовкун, С.С. Колесникова– К.: НУХТ, 2009. – 151 с. 8. Скорченко Т. А. Технологія дитячих молочних: Навчал. посіб. / Т.А.Скорченко, О.В. Грек.– К: НУХТ, 2012. – 330с. 9. Татим А. Й. Йогурти и другые кисломолочные продукты. / А. Й.Татим, Р.К.Робинсон. – СПб.: ГИОРД, 2003. – 664 с.
Content type: Learning Object
È visualizzato nelle collezioni:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
конспект молоко ЗТХП.pdfКонспект лекцій950,71 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione