霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19304
Title: | Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти |
Other Titles: | Iron-containing food functional ingredients. |
Authors: | Шевчишин, Марія Ігорівна Shevchyshyn, Mariia |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Шевчишин М.І. Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ М.І. Шевчишин ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Shevchyshyn M.I. Iron-containing food functional ingredients. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / M.I. Shevchyshyn – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017. |
Issue Date: | 二月-2017 |
Date of entry: | 22-二月-2017 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Юкало, Володимир Глібович |
Keywords: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів ФОСФОПРОТЕЇНИ PHOSPHOPROTEIN ПРОТЕОЛІЗ PROTEOLYSIS ФОСФОПЕПТИДИ PHOSPHOPEPTIDES ЗАЛІЗОВМІСНІ ФУНКЦІОНАЛЬНІ ІНГРЕДІЄНТИ IRON-CONTAINING FUNCTIONAL INGREDIENTS |
Abstract: | В дипломній роботі проведено дослідження процесу протеолізу фосфопротеїнового субстрату панкреатином у фізіологічних умовах. Виділено фосфопептиди шляхом їх осадження з гідролізату хлоридом заліза. Встановлено елементний склад отриманих препаратів фосфопептидів, який підтверджує залізовмісну форму, що дозволяє рекомендувати їх як залізовмісні функціональні харчові інгредієнти. This graduation degree offers the research of the process of proteolysis of phosphoprotein pancreatic substrate (total micellar casein) under physiological conditions. Phosphopeptides were extracted by their precipitation with hydrolyzated ferric chloride. The cell composition of obtained phosphopeptides was established that confirmed ferriferous form. Therefore it may be recommended as ferriferous functional food ingredients. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19304 |
Content type: | Thesis |
�蝷箔����: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Shevchyshyn_Iron-containing food functional ingredients.pdf | 163,8 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�