Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19262
Title: Розробка та дослідження автоматизованої системи для сушки крохмалю
Authors: Башняк, Сергій Михайлович
Bibliographic description (Ukraine): Башняк С. М. Розробка та дослідження автоматизованої системи для сушки крохмалю : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05020202 — комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва“/ С. М. Башняк; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 118 с.
Issue Date: 22-Feb-2017
Submitted date: 22-Feb-2017
Date of entry: 22-Feb-2017
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Золотий, Роман Захарійович
Keywords: 8.05020202
комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва
Abstract: Башняк С.М. Розробка та дослідження автоматизованої системи для сушки крохмалю. 8.05020202 – «Комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2017. У магістерській роботі розроблено та досліджено автоматизовану систему управління процесом сушки крохмалю на базі ПЛК ОВЕН та системи СКАДА. Розроблена система забезпечує автоматизоване управління процесом сушки крохмалю. Вона забезпечує якісне управління процесом виробництва крохмалю та гнучке керування технологічним процесом, а також жорсткий контроль за виробництвом та дозволяє керувати ним віддалено на допомогою ПК. Bashnyak S.M. Automated system development and research for starch drying. 8.05020202 - "Computer-integrated technological processes and production". - Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University. - Ternopil, 2017. In the master's work developed and researched automated process control system for drying starch with OWEN PLC and SCADA systems. The system provides automated management of the process drying the starch. It provides high-quality starch production management and flexible process control, strict control over the production and allows to control it remotely using a PC
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19262
References (Ukraine): 1. Домарецький В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів. - К.: НУХТ, 2003.- 569 с. 2. Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., капустенко П.О., орлова Є.І. Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах. – К., 2005. 3. Костенко В.Г., Овчинников А.Е., Горбатов В.М. Производство крахмала. – 2-е изд., перераб. И доп. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1983. – 200 с. 4. Кругляков Г.Н., Круглякова Г.В.. Товароведения продовольственных товаров. Изд. Центр «Март» Ростов на Дону 2000. 5. Метлицкий Л.В., Гусев С.А., Техтониди И.П. Основы биохимии и технологии хранения картофеля. – М.: Колос, 1972. – 208 с. 6. Павлова В.А., Титаренко Л.Д., Залигіна В.Д. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів. - К.: 2006, 189 с. 7. Сирохман І.В., Задорожний І.М., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів. Підручник. – К.: лібра, 1998. – 632 с. 8. Сирохман І.В. Товарознавство крохмалю, цукру, меду, кондитерських виробів. Підручник. – К.: Вища шк., 1993. – 238 с. 9. Справочник по приемке, хранению и реализации продовольственных товаров растительного происхождения / Л.Н. Ворошило, В.П. гильятева, В.Т. Колесников и др.; под ред. В.Е.Мицыка. – К.: Техника, 1991. – 215 с. 10. Технология и технохимический контроль крахмало-паточного производства./Е.А. Штыркова, Е.К. Сидорова, К.И. Пазирук - М.: Легкая и пищевая промышленность, 1983. – 200 с. 11. Технология крахмала и крахмалопродуктов/ под ред. Н.Н. Трегубова. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. – 470 с. 12. Технология пищевых производств / Л.П. Ковальская, Г.М. Мелькина, Н.Н. Шебершнева и др..: Под ред.. Л.П. Коваль ской. - М.: Агропромиздат, 1988. - 286 с. - (Ученики и учеб. Пособие для учащихся техникумов). 13. Технология переработки продукции растениеводства / Под ред. Н. М. Личко. - М.: Колос 2000 Серия «Учебники и учеб. Пособия для студентов ВУЗов». 14. Трегубов Н.Н., Костенко В.Г. Технохимический контроль крахмало0паточного производства. –М.: Агропромиздат, 1991. – 272 с. 15. Андреев Н.Р. Системная оценка производительности крахмалсодержащего сірья и извлечения крахмала.// Хранение и переработка сельхозсірья. – 2005. - №2. – с. 17-18. 16. Кривцун Л.В., Дегртярёв В.А. Совершенствование технологии переработки картофеля на крахмал.// Пищевая промішленность. – 2003. - №8. – с. 11-13. 17. Развитие технологии производства зерновіх крахмалов.// Пищевая промішленность. – 2003. №8. – с. 14-16. 18. ДСТУ 4644:2006. Крохмаль. Правила приймання та методи відбирання проб 19. ДСТУ 4286:2004. Крохмаль картопляний. Технічні умови 20. ДСТУ 4644:2006. «Крохмаль. Правила приймання та методи відбирання проб»
Content type: Thesis
Appears in Collections:8.05020202 — комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат_Башняк.docАвтореферат магістреської роботи78,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools