Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19262
Назва: Розробка та дослідження автоматизованої системи для сушки крохмалю
Автори: Башняк, Сергій Михайлович
Бібліографічний опис: Башняк С. М. Розробка та дослідження автоматизованої системи для сушки крохмалю : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05020202 — комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва“/ С. М. Башняк; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 118 с.
Дата публікації: 22-лют-2017
Дата подання: 22-лют-2017
Дата внесення: 22-лют-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Золотий, Роман Захарійович
Теми: 8.05020202
комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва
Короткий огляд (реферат): Башняк С.М. Розробка та дослідження автоматизованої системи для сушки крохмалю. 8.05020202 – «Комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2017. У магістерській роботі розроблено та досліджено автоматизовану систему управління процесом сушки крохмалю на базі ПЛК ОВЕН та системи СКАДА. Розроблена система забезпечує автоматизоване управління процесом сушки крохмалю. Вона забезпечує якісне управління процесом виробництва крохмалю та гнучке керування технологічним процесом, а також жорсткий контроль за виробництвом та дозволяє керувати ним віддалено на допомогою ПК. Bashnyak S.M. Automated system development and research for starch drying. 8.05020202 - "Computer-integrated technological processes and production". - Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University. - Ternopil, 2017. In the master's work developed and researched automated process control system for drying starch with OWEN PLC and SCADA systems. The system provides automated management of the process drying the starch. It provides high-quality starch production management and flexible process control, strict control over the production and allows to control it remotely using a PC
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19262
Перелік літератури: 1. Домарецький В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів. - К.: НУХТ, 2003.- 569 с. 2. Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., капустенко П.О., орлова Є.І. Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах. – К., 2005. 3. Костенко В.Г., Овчинников А.Е., Горбатов В.М. Производство крахмала. – 2-е изд., перераб. И доп. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1983. – 200 с. 4. Кругляков Г.Н., Круглякова Г.В.. Товароведения продовольственных товаров. Изд. Центр «Март» Ростов на Дону 2000. 5. Метлицкий Л.В., Гусев С.А., Техтониди И.П. Основы биохимии и технологии хранения картофеля. – М.: Колос, 1972. – 208 с. 6. Павлова В.А., Титаренко Л.Д., Залигіна В.Д. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів. - К.: 2006, 189 с. 7. Сирохман І.В., Задорожний І.М., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів. Підручник. – К.: лібра, 1998. – 632 с. 8. Сирохман І.В. Товарознавство крохмалю, цукру, меду, кондитерських виробів. Підручник. – К.: Вища шк., 1993. – 238 с. 9. Справочник по приемке, хранению и реализации продовольственных товаров растительного происхождения / Л.Н. Ворошило, В.П. гильятева, В.Т. Колесников и др.; под ред. В.Е.Мицыка. – К.: Техника, 1991. – 215 с. 10. Технология и технохимический контроль крахмало-паточного производства./Е.А. Штыркова, Е.К. Сидорова, К.И. Пазирук - М.: Легкая и пищевая промышленность, 1983. – 200 с. 11. Технология крахмала и крахмалопродуктов/ под ред. Н.Н. Трегубова. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. – 470 с. 12. Технология пищевых производств / Л.П. Ковальская, Г.М. Мелькина, Н.Н. Шебершнева и др..: Под ред.. Л.П. Коваль ской. - М.: Агропромиздат, 1988. - 286 с. - (Ученики и учеб. Пособие для учащихся техникумов). 13. Технология переработки продукции растениеводства / Под ред. Н. М. Личко. - М.: Колос 2000 Серия «Учебники и учеб. Пособия для студентов ВУЗов». 14. Трегубов Н.Н., Костенко В.Г. Технохимический контроль крахмало0паточного производства. –М.: Агропромиздат, 1991. – 272 с. 15. Андреев Н.Р. Системная оценка производительности крахмалсодержащего сірья и извлечения крахмала.// Хранение и переработка сельхозсірья. – 2005. - №2. – с. 17-18. 16. Кривцун Л.В., Дегртярёв В.А. Совершенствование технологии переработки картофеля на крахмал.// Пищевая промішленность. – 2003. - №8. – с. 11-13. 17. Развитие технологии производства зерновіх крахмалов.// Пищевая промішленность. – 2003. №8. – с. 14-16. 18. ДСТУ 4644:2006. Крохмаль. Правила приймання та методи відбирання проб 19. ДСТУ 4286:2004. Крохмаль картопляний. Технічні умови 20. ДСТУ 4644:2006. «Крохмаль. Правила приймання та методи відбирання проб»
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.05020202 — комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат_Башняк.docАвтореферат магістреської роботи78,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора