Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Título: Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів
Outros títulos: Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits
Autor: Пастух, Олеся Володимирівна
Pastukh, Olesia
Affiliation: Теропільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Пастух О.В. Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О. В. Пастух. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 134 с.
Data: Fev-2017
Date of entry: 21-Fev-2017
Editora: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Бейко, Людмила Анатоліївна
Palavras-chave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соус
sauce
ананас
pineapple
апельсин
orange
гранат
pomegranate
ківі
kiwi
хурма
persimmons
удосконалена технологія
advanced technology
харчова промисловість
food industries
Resumo: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих соусів з використанням екзотичних фруктів, для отримання соусів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва соусів із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми соусів.
Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned sauces using exotic vegetables for sauces with good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of sauces of the Mediterranean, subtropical and tropical fruits. Based on these results suggested recipes and technological schemes sauces.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Content type: Thesis
Aparece nas colecções:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Pastukh_Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits.pdf186,51 kBAdobe PDFVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.

Ferramentas administrativas