このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19141
タイトル: Технічне переоснащення потокової лінії для виробництва копчених ковбас на СП ТОВ "М'ясовіта" з модернізацією вакуумного шприца марки VF-620 та дослідженням впливу конструктивних параметрів нагнітача на продуктивність і споживану потужність
その他のタイトル: Retooling of production line for smoked sausages manufacture at JC LLC “Myasovita” including vacuum filler VF-620 retrofit and investigation of blower structural features impact on efficiency and consumed power
著者: Пригодський, Ігор Миколайович
Bibliographic description (Ukraine): Пригодський І.М. Технічне переоснащення потокової лінії для виробництва копчених ковбас на СП ТОВ "М'ясовіта" з модернізацією вакуумного шприца марки VF-620 та дослідженням впливу конструктивних параметрів нагнітача на продуктивність і споживану потужність : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв“/ І.М. Пригодський ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
発行日: 20-2月-2017
Submitted date: 20-2月-2017
Date of entry: 20-2月-2017
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Стадник, Ігор Ярославович
キーワード: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
抄録: В дипломній роботі виконано розроблення заходів з технічного переоснащення потокової лінії для виробництва копчених ковбас на СП ТОВ "М'ясовіта", виконано дослідження впливу конструктивних параметрів нагнітача на продуктивність і споживану потужність, запропоновано заходи з модернізації вакуумного шприца марки VF-620
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19141
Copyright owner: Пригодський Ігор Миколайович
Content type: Thesis
出現コレクション:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
автореферат-Пригодський.pdf190,72 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール