Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19141
Tittel: Технічне переоснащення потокової лінії для виробництва копчених ковбас на СП ТОВ "М'ясовіта" з модернізацією вакуумного шприца марки VF-620 та дослідженням впливу конструктивних параметрів нагнітача на продуктивність і споживану потужність
Alternative titler: Retooling of production line for smoked sausages manufacture at JC LLC “Myasovita” including vacuum filler VF-620 retrofit and investigation of blower structural features impact on efficiency and consumed power
Authors: Пригодський, Ігор Миколайович
Bibliographic description (Ukraine): Пригодський І.М. Технічне переоснащення потокової лінії для виробництва копчених ковбас на СП ТОВ "М'ясовіта" з модернізацією вакуумного шприца марки VF-620 та дослідженням впливу конструктивних параметрів нагнітача на продуктивність і споживану потужність : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв“/ І.М. Пригодський ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Utgivelsesdato: 20-feb-2017
Submitted date: 20-feb-2017
Date of entry: 20-feb-2017
Forlag: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Стадник, Ігор Ярославович
Emneord: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
Abstrakt: В дипломній роботі виконано розроблення заходів з технічного переоснащення потокової лінії для виробництва копчених ковбас на СП ТОВ "М'ясовіта", виконано дослідження впливу конструктивних параметрів нагнітача на продуктивність і споживану потужність, запропоновано заходи з модернізації вакуумного шприца марки VF-620
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19141
Copyright owner: Пригодський Ігор Миколайович
Content type: Thesis
Vises i samlingene:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
автореферат-Пригодський.pdf190,72 kBAdobe PDFVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy