Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12857
Назва: | Дослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвуку |
Інші назви: | Quality research mayonnaise which received using ultrasound |
Автори: | Василенко, В. Vasilenko, V. |
Приналежність: | Харківський державний університет харчування та торгівлі Kharkov State University of Food Technology and Trade |
Бібліографічний опис: | Василенко В. Дослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвуку / В. Василенко // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 34-35. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Vasilenko V. (2014) Doslidzhennia yakosti maionezu, shcho otrymaly z vykorystanniam ultrazvuku [Quality research mayonnaise which received using ultrasound]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 34-35 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Конференція/захід: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 24-кві-2014 |
Дата внесення: | 27-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
УДК: | 664.34.001.76 |
Теми: | майонез якість ультразвук mayonnaise quality ultrasound |
Діапазон сторінок: | 34-35 |
Початкова сторінка: | 34 |
Кінцева сторінка: | 35 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12857 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Vasilenko_V-Quality_research_mayonnaise_34-35.pdf | 366,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Vasilenko_V-Quality_research_mayonnaise_34-35.djvu | 37,83 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Vasilenko_V-Quality_research_mayonnaise_34-35__COVER.jpg | 187,78 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.