Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/120

Title: Розрахунок колової швидкості в тістомісильній машині періодичної дії
Other Titles: Calculation of the periodical operation of the angular velocity in dough mixer
Authors: Стадник, Ігор Ярославович
Федів, В.
Stadnyk, I.
Fediv, V.
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І., Федів В. Розрахунок колової швидкості в тістомісильній машині періодичної дії // Вісник ТДТУ. – 2008. - Том 13. - №4. – ст.. 61-67. – (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Issue Date: 5-sze-2008
Date of entry: 24-jan-2009
Publisher: Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя
Keywords: машинобудування
автоматизація виробництва
процеси механічної обробки
manufacturing engineering
automated processes
Abstract: Наведено результати експериментальних досліджень, проведених на експериментальній моделі тістомісильної машини, і теоретичні розрахунки колової швидкості та крутного моменту, створених спіральним місильним органом, геометрична форма якого у поперечному перерізі є колом і плавником дельфіна. Використано методику гідродинаміки перемішування ( при турбулентному та ламінарному режимі) на рідинах, що дозволяє обґрунтувати параметри даних місильних органів шляхом порівняння результатів розрахунків з результатами експериментальних досліджень. Така попередня методика сприяє знайденню основних закономірностей і визначенню раціональних параметрів.
The results of the experiments that were performed on the prototype of the dough mixer and the theoretical calculations of the angular velocity and the winding moment that are made by the spiral shaft mixer, geometrical form of which in the cross-cut is a circle and dolphin’s flipper, are given. The methodology of the hydrodynamics of mixing (in case of turbulent and laminar regimes) on liquids is set that will help to ground the parameters of the giving shaft mixer (performed on the prototype of dough mixer) by means of comparison of the results and calculations with the results of the experiments. It is proved that this methodology helps to find its main regularities and define the rational parameters.
URI: http://dspace.tstu.edu.ua/handle/123456789/120
Content type: Article
Ebben a gyűjteményben:Вісник ТДТУ, 2008, том 13, № 4



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!