Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/120

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтадник, Ігор Ярославовичuk
dc.contributor.authorФедів, В.uk
dc.contributor.authorStadnyk, I.en
dc.contributor.authorFediv, V.en
dc.date.accessioned2009-01-24T12:07:21Z-
dc.date.available2009-01-24T12:07:21Z-
dc.date.issued2008-09-05-
dc.identifier.citationСтадник І., Федів В. Розрахунок колової швидкості в тістомісильній машині періодичної дії // Вісник ТДТУ. – 2008. - Том 13. - №4. – ст.. 61-67. – (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).uk
dc.identifier.urihttp://dspace.tstu.edu.ua/handle/123456789/120-
dc.description.abstractНаведено результати експериментальних досліджень, проведених на експериментальній моделі тістомісильної машини, і теоретичні розрахунки колової швидкості та крутного моменту, створених спіральним місильним органом, геометрична форма якого у поперечному перерізі є колом і плавником дельфіна. Використано методику гідродинаміки перемішування ( при турбулентному та ламінарному режимі) на рідинах, що дозволяє обґрунтувати параметри даних місильних органів шляхом порівняння результатів розрахунків з результатами експериментальних досліджень. Така попередня методика сприяє знайденню основних закономірностей і визначенню раціональних параметрів.uk
dc.description.abstractThe results of the experiments that were performed on the prototype of the dough mixer and the theoretical calculations of the angular velocity and the winding moment that are made by the spiral shaft mixer, geometrical form of which in the cross-cut is a circle and dolphin’s flipper, are given. The methodology of the hydrodynamics of mixing (in case of turbulent and laminar regimes) on liquids is set that will help to ground the parameters of the giving shaft mixer (performed on the prototype of dough mixer) by means of comparison of the results and calculations with the results of the experiments. It is proved that this methodology helps to find its main regularities and define the rational parameters.en
dc.language.isouken
dc.publisherТернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.subjectмашинобудуванняuk
dc.subjectавтоматизація виробництваuk
dc.subjectпроцеси механічної обробкиuk
dc.subjectmanufacturing engineeringen
dc.subjectautomated processesen
dc.titleРозрахунок колової швидкості в тістомісильній машині періодичної діїuk
dc.title.alternativeCalculation of the periodical operation of the angular velocity in dough mixeren
dc.typeArticleen
Розташовується у зібраннях:Вісник ТДТУ, 2008, том 13, № 4



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.