Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/120

Заглавие: Розрахунок колової швидкості в тістомісильній машині періодичної дії
Други Заглавия: Calculation of the periodical operation of the angular velocity in dough mixer
Автори: Стадник, Ігор Ярославович
Федів, В.
Stadnyk, I.
Fediv, V.
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І., Федів В. Розрахунок колової швидкості в тістомісильній машині періодичної дії // Вісник ТДТУ. – 2008. - Том 13. - №4. – ст.. 61-67. – (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Дата на Публикуване: 5-Сеп-2008
Date of entry: 24-Яну-2009
Издател: Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ключови Думи: машинобудування
автоматизація виробництва
процеси механічної обробки
manufacturing engineering
automated processes
Резюме: Наведено результати експериментальних досліджень, проведених на експериментальній моделі тістомісильної машини, і теоретичні розрахунки колової швидкості та крутного моменту, створених спіральним місильним органом, геометрична форма якого у поперечному перерізі є колом і плавником дельфіна. Використано методику гідродинаміки перемішування ( при турбулентному та ламінарному режимі) на рідинах, що дозволяє обґрунтувати параметри даних місильних органів шляхом порівняння результатів розрахунків з результатами експериментальних досліджень. Така попередня методика сприяє знайденню основних закономірностей і визначенню раціональних параметрів.
The results of the experiments that were performed on the prototype of the dough mixer and the theoretical calculations of the angular velocity and the winding moment that are made by the spiral shaft mixer, geometrical form of which in the cross-cut is a circle and dolphin’s flipper, are given. The methodology of the hydrodynamics of mixing (in case of turbulent and laminar regimes) on liquids is set that will help to ground the parameters of the giving shaft mixer (performed on the prototype of dough mixer) by means of comparison of the results and calculations with the results of the experiments. It is proved that this methodology helps to find its main regularities and define the rational parameters.
URI: http://dspace.tstu.edu.ua/handle/123456789/120
Content type: Article
Показва се в Колекции:Вісник ТДТУ, 2008, том 13, № 4



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.