Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11517

Başlık: Желейний мармелад на основі карагінану як продукт функціонального признчення
Yazarlar: Бондарук, Ю.
Affiliation: Національний університет харчових технологій
Bibliographic description (Ukraine): Бондарук Ю. Желейний мармелад на основі карагінану як продукт функціонального признчення / Бондарук Ю. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 333. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Bondaruk Iu. (2010) Zheleinyi marmelad na osnovi karahinanu yak produkt funktsionalnoho pryznchennia. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 333 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Conference/Event: Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Yayın Tarihi: 22-Nis-2010
Date of entry: 18-Şub-2016
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
UDC: 664.1.002.38
Page range: 333
Start page: 333
End page: 333
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11517
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2010)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.