Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11517

Назва: Желейний мармелад на основі карагінану як продукт функціонального признчення
Автори: Бондарук, Ю.
Приналежність: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Бондарук Ю. Желейний мармелад на основі карагінану як продукт функціонального признчення / Бондарук Ю. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 333. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Bondaruk Iu. (2010) Zheleinyi marmelad na osnovi karahinanu yak produkt funktsionalnoho pryznchennia. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 333 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Конференція/захід: Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 22-кві-2010
Дата внесення: 18-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
УДК: 664.1.002.38
Діапазон сторінок: 333
Початкова сторінка: 333
Кінцева сторінка: 333
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11517
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2010)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.