Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11517

Tytuł: Желейний мармелад на основі карагінану як продукт функціонального признчення
Authors: Бондарук, Ю.
Akcesoria: Національний університет харчових технологій
Cytat: Бондарук Ю. Желейний мармелад на основі карагінану як продукт функціонального признчення / Бондарук Ю. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 333. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Bondaruk Iu. (2010) Zheleinyi marmelad na osnovi karahinanu yak produkt funktsionalnoho pryznchennia. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 333 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Konferencja/wydarzenie: Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 22-kwi-2010
Date of entry: 18-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
UDC: 664.1.002.38
Zakres stron: 333
Główna strona: 333
Strona końcowa: 333
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11517
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2010)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi