Skip navigation
Home page
Esplora l'archivio
Comunità &
Collezioni
Browse Items by:
Data di pubblicazione
Autore
Titolo
Soggetto
UDC
Data di deposito
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Help
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Area utenti registrati
My DSpace
Aggiornamenti
via e-mail
Modifica profilo
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Cerca:
Tutto DSpace
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
per
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Risultati: 1 - 3 di 3
Precedente
1
Successivo
Documenti rinvenuti:
Tipologia
Data di edizione
Date of entry
Titolo
Autore/i
Learning Object
nov-2016
22-giu-2017
Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Learning Object
nov-2016
22-giu-2017
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Learning Object
22-ago-2016
22-ago-2016
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Discover
Author
3
Rybak, Olga
3
Рибак, Ольга Миколаївна
Subject
2
виробництво
2
технології молока
1
вимоги
1
виробничі цехи
1
курсовий проект
1
методичні вказівки
1
оформлення
1
практика
1
сировина
1
стандартизація
1
технологічна частина
1
технологічне обладнання
1
технологічне проектування
1
харчові технології
Date issued
3
2016
by languages
3
uk