Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-10 зі 10 (час пошуку: 0.022 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Laboratory Instructions
2020
13-чер-2021
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології
Вічко, Олена Іванівна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations
2017
22-чер-2018
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2017
22-чер-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations
2017
22-чер-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations
жов-2020
13-чер-2021
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»
Вічко, Олена Іванівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
2018
17-гру-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технології
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations
2017
22-чер-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
;
Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations
2017
22-чер-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
Handbook
2019
27-сер-2019
Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностей
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations
2017
22-чер-2018
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
Розкриття
за авторами
3
Назарко, Ірина Степанівна
1
Дацишин, Катерина Євгенівна
1
Карпик, Галина Вікторівна
1
Сторож, Людмила Анатоліївна
за темами
1
54
1
загальна хімія
1
неорганічна хімія
1
хімія
за датою випуску
2
2020
1
2019
1
2018
6
2017
за типом вмісту
8
Methodical recommendations
1
Handbook
1
Laboratory Instructions
за мовами
6
uk