Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10665

Titolo: Бад – необхідний компонент сучасного харчування
Autori: Назарко, І.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Назарко І. Бад – необхідний компонент сучасного харчування / І. Назарко // Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 14-15 грудня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — С. 190. — (Секція: Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Nazarko I. (2011) Bad – neobkhidnyi komponent suchasnoho kharchuvannia. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅤ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (Tern., 14-15 December 2011), pp. 190 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅤ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Data: 14-dic-2011
Date of entry: 17-feb-2016
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 14-15 грудня 2011 року
14-15 December 2011
UDC: 636.2
Page range: 190
Start page: 190
End page: 190
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10665
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:ⅩⅤ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2011)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.