Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10665

Назва: Бад – необхідний компонент сучасного харчування
Автори: Назарко, І.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Назарко І. Бад – необхідний компонент сучасного харчування / І. Назарко // Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 14-15 грудня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — С. 190. — (Секція: Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Nazarko I. (2011) Bad – neobkhidnyi komponent suchasnoho kharchuvannia. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅤ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (Tern., 14-15 December 2011), pp. 190 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅤ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 14-гру-2011
Дата внесення: 17-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 14-15 грудня 2011 року
14-15 December 2011
УДК: 636.2
Діапазон сторінок: 190
Початкова сторінка: 190
Кінцева сторінка: 190
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10665
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅩⅤ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2011)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.