Перегляд зібрання за групою - Теми подрібнення

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 12
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article19-кві-202223-гру-2022Methodology for refining the performance of screw conveyorПаньків, Марія Романівна; Пилипець, Михайло Ількович; Паньків, Віталій Романович; Паньків, Юлія Юріївна; Дубчак, Наталя Андріївна; Pankiv, Maria; Pylypets, Mykhailo; Pankiv, Vitalii; Pankiv, Yulia; Dubchak, Natalia
Conference Abstract26-кві-201830-тра-2018Аналіз обладнання для подрібнення м’ясної сировиниАдамчук, Н.; Adamchuk, N.
Article20-кві-201629-тра-2016Аналіз процесу фінішного подрібнення м’ясаСемчишин, І. М.; Semchyshyn, I.
Article24-бер-201529-вер-2015Аналіз способів переробки зношених автомобільних пневматичних шинSasov, O.
Article5-тра-20105-лис-2010Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутераЗакалов, Олександр Васильович; Мазяк, З.; Бортник, А.; Zakalow, O.; Mazyak, Z.; Bortnyk, A.
Master Thesisгру-202029-гру-2020Модернізація мікромлина для цукру з дослідженням його конструктивних елементів на міцністьБабин, Назарій Володимирович; Babyn, Nazarii
Article23-кві-201526-лют-2016Основні тенденції удосконалення конструкцій молоткових дробарок для подрібнення цукруБезпалько, Р.; Bezpalko, R.
Article24-кві-201427-лют-2016Особливості подрібнення зливної стружки при обробці із застосуванням міжінструментальних зв’язківСтахурський, О.; Stakhurskyi, O.
Article20119-лис-2011Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорноїВітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна Вікторівна
Articleсер-20111-лис-2011Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутеріЗакалов, Олександр Васильович; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, Oleksandr; Bortnyk, Andriy