Перегляд зібрання за групою - Теми бродіння
Результати від 1 до 6 із 6
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тіста | Харчій, А.; Бойко, Р.; Стадник, Ігор Ярославович; Kharchii, A.; Boiko, R.; Stadnyk, I. Y. |
Master Thesis | 22-гру-2019 | 23-гру-2019 | Дослідження та розробка автоматизованої системи управління технологічним процесом виробництва квасу | Баранчук, Микола Миколайович; Шельвіка, Андрій Михайлович; Baranchuk, Mykola; Shelvika, Andrii |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок | Ониськів, В.; Onyskiv, V. |
Bachelor Thesis | 2023 | 4-лип-2023 | Проєкт цеху середньої потужності з виробництва хлібобулочних виробів | Коляденко, Андрій Миколайович; Koliadenko, Andrii |
Master Thesis | 2021 | 31-гру-2021 | Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного буряка | Сташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Удосконалення технології приготування рідкої опари | Василишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla |